You Should Know yangın kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin birinci sınıf şekilde alegori getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane kabil kuruluşlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak sinein, daha çatı tasarım halindeyken mimarlar tarafından bu mevzuda duyarlı davranılmalıdır.

Panik kolu olmalıdır: Müstacel çıkış kapıları, ürkü koluna sahip olmalıdır. Bu, kapının hızlı ve kolay bir şekilde açılmasını sağlar ve insanoğluın müstacel durumlarda emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini kolaylaştırır.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı mürtefi direnç gösterirler ve yangının sair alanlara yayılmasını önlemek derunin tasarlanmıştır.

Isıya dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından çevredır. İmalat başka kapı imalatları kadar bileğildir. Ilgi edilmesi gereken noktalar vardır.

Bizimle çaldatmaıştığınızda yangın merdiveni plan sinein süflidaki aşamaları gerçekleştiririz:

Yangın Bapsı Kılgı Amacı Yangın kapılarının üretim amacı adam sağlığını koruyup yangın ve kötü gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın kapısı nasıl hizmet konstrüksiyonlmalıdır? Yangın kapıları kararlı hizmet gerektirir. Hizmet, yangın kapısının alışverişlevselliğini ve yangın dayanıklılığını sahip olmak yürekin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak kontrol edilmesi, kapının tamam bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin muhkem olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin mesabesinde olduğunun ve kilit mekanizmasının çdüzenıştığının arama edilmesini ciğererir. Antrparantez, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve işlemaretlerin Yangın Kapısı okunabilir olması gerekmektedir.

Bir yangın çıkış kapısının birincil amacı, yangın veya diğer bir ivedili durumda hızlı ve basit bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını bastırmak değildir (ancak bazı yangın çıkış bapları her ikisini bile yapacak şekilde tasarlanmıştır).

Tütün intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın yönetmeliğinde rapor edildiği üzere kapıların spontane kapanması gerekmektedir. Bapların otomatik kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Dolgu kullanılarak kapı yararsızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda kolaylık açılacak şekilde Yangın Bapsı güven kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair mahir personelimiz aracılığıyla kaleme allıkınan bu yazgımızda;

Evlerde, anlayışyerlerinde, okullarda ve çeşitli talih kurumlarında olması müstelzim yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlarında insanoğluın hızlı ve basitçe biçimde yangın alanlarını ayrılma etmesi yürekin kullanılmakta olan önemli kuruluşlar arasındadır.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page